Vergaderruimte Nootdorp

jun 13, 2022
Admin

Een rustige vergaderruimte huren in een authentiek pand, in een middeleeuws dorpsstraatje, met uitzicht op de kerktuin? Zo’n vergaderruimte vind je in Villa Eijsberg, in het historische hart van het Zuid-Hollandse Nootdorp. Je vergadert dichtbij Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. De gunstige ligging maakt deze vergaderruimte in Nootdorp vanuit de Randstad en daarbuiten via de A4, A12 en A13 gemakkelijk bereikbaar. Dus ook vanuit Amsterdam, Breda of Utrecht. Ook met het openbaar vervoer. Een voor alle deelnemers goed bereikbare vergaderruimte? Die vind je in het pittoreske Nootdorp.

Tarieven en meer informatie

Villa Eijsberg

Vergaderruimte huren in Nootdorp

Welke aanleiding je ook hebt om een vergaderruimte te huren, het is altijd prettig om je gasten ongestoord bij elkaar te brengen. In Villa Eijsberg huur je als enig gezelschap de Luggage Room als jouw exclusieve vergaderruimte. Hier word je niet gehinderd door geluiden van anderen. De Luggage Room op de eerste etage is de oude voorraadzolder van de familie Eisberg. Zij bewoonden dit historische pand in de Gouden Bocht van Nootdorp ruim een eeuw lang, met meerdere generaties. In het pand was ook een winkel. De voorraad werd in de Luggage Room ondergebracht. Je huurt dus een vergaderruimte in Nootdorp, met een bijzondere geschiedenis.

Bijzondere vergaderruimte in Nootdorp

Villa Eijsberg (1670) zou je kunnen typeren als een jarendertig huis. Op de begane grond zie je dat terug in bijvoorbeeld de vestibule, de en suite kamers met authentieke schuifdeuren, de glas in lood ramen en de gemetselde boog in de gang. De ingelijste geschiedenis van het pand is in de entreehal goed te zien. De verhuurder verbindt met zijn beeldengalerij de geschiedenis van het pand met die van de Titanic. Een knipoog naar de trotse bouwers, die het dodelijk gevaar van een ijsberg onder de waterlinie, niet zagen aankomen. Een samenwerking die de juiste diepgang mist, kan door hetzelfde lot worden getroffen. Via een korte trap bereik je de eerste etage, waar de Luggage Room als bijzondere vergaderruimte op jou en je gasten wacht. Of je nu met z’n tweeën bent of met zestien mensen, je voelt je even welkom en thuis. De Luggage Room is een bijzondere vergaderruimte: huiselijk, representatief en sfeervol ingericht.

Bijzondere vergaderruimte in Nootdorp

Inspirerende vergaderlocatie in Nootdorp

Bezoekers noemen Villa Eijsberg een inspirerende vergaderlocatie. Zo zie je in de Luggage Room de oorspronkelijke dakbalken en bijbehorende houtverbindingen (1670) volop in het zicht, sfeervol verlicht door kroonluchters. Een moderne lichtlijst zorgt desgewenst voor extra functionele verlichting. De open vliering is prominent in beeld en herbergt een rijke verzameling oude koffers, die de gasten als wereldreizigers verwelkomen en inspireren. Hier laat je als het ware je oude bagage achter en ga je na een inspirerende vergadering met nieuwe bagage de deur weer uit. Samen schrijven doe je hier natuurlijk op authentieke schoolborden, met bijbehorend krijt. In de Luggage Room zie je ook historische familiestukken, zoals een antiek bureau een schrijfmachine, een harmonium en een klassieke, uitschuifbare familietafel. Goed voor een spelletje of een fijn informeel gesprek. Villa Eijsberg is absoluut een inspirerende vergaderlocatie in Nootdorp.

Unieke vergaderlocatie in Nootdorp

Van Villa Eijsberg is er geen tweede. Je vergadert hier niet bij een druk wegrestaurant of in een onpersoonlijke stedelijke kantorenzone. Je unieke vergaderlocatie ligt in het charmante hart van Nootdorp, in de groene oksel van de randstad. Als je hier al iets hoort, dan is het de kerkklok of het carillon. Parkeren kan hier gratis of in een blauwe zone (2 uur). Villa Eijsberg maakt deel uit van de Gouden Bocht van Nootdorp: een reeks prachtige oude pandjes met een rijke geschiedenis. Als je jouw gasten op een unieke plek wilt ontvangen, dan is dit de unieke vergaderlocatie bij uitstek. Je bent zelf de gastheer of -vrouw, je schenkt je gasten persoonlijk een kop koffie, thee of een frisdrankje in. Je gasten maken gratis gebruik van Wifi, presenteren kan via een flatscreen.

Villa Eijsberg

Vergaderruimte voor teams: in Nootdorp

Bouwen aan een team doe je soms uitbundig, maar vaak ook in alle rust, buiten het zicht van de drukke wereld. Soms komen er gespreksonderwerpen aan bod, die om privacy vragen. Dan wil je liefst niet gestoord of onderbroken worden door een ober of een ander gezelschap. Maar op het moment dat je er met jouw team(s) even uit wilt, kan dat ook. De unieke vergaderruimte in Villa Eijsberg ligt op een steenworp van de Dobbeplas, een prachtig natuurgebied, voor jouw team(s) zeker een wandeling waard. Bij molen de Eendracht vind je een knus restaurant, om te lunchen, dineren of even bij te komen met een drankje. Dat kan ook heel goed onder de bomen, op het terras van Grandcafé 1837 hier in de Dorpsstraat. Of bij de restaurants Calva, Rodolfo of Olympia, in de Dorpsstraat, dicht bij de vergaderruimte. Voor wie minder tijd heeft, in winkelcentrum Parade (500m) heeft Kwalitaria Nootdorp heerlijke verse en gezonde broodjes op de menukaart.  Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderruimte voor jouw team(s): reserveer de Luggage Room in Villa Eijsberg.

Tarieven en meer informatie